REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Àrea col·legial > Serveis a col·legiats
SERVEIS DEL CLC ALS/LES COL·LEGIATS/DES
Serveis Col·legials

Assessoria laboral
L'assessoria laboral ofereix assessorament sobre qualsevol dubte o problema en relació a la vostra situació laboral (drets, reclamacions, acomiadaments, salaris, jubilacions...). Podeu consultar de forma puntual i gratuïta, per correu electrònic a: info@clc.cat.

Assessoria fiscal
L'assessoria fiscal ofereix assessorament sobre tributacions, dubtes referents a impostos i altres aspectes econòmics relacionats amb l'exercici lliure de la professió per compte propi. Podeu fer la consulta per correu electrònic: info@clc.cat.

Assessoria jurídica
L'assessoria jurídica ofereix assessorament sobre qüestions jurídiques, civils o penals, derivades de la pràctica professional o bé de l'entorn professional. Podeu fer la consulta per correu electrònic: info@clc.cat.

Assegurances
El Col·legi ha subscrit un conveni amb la corredoria d'assegurances Eurogestió Bcn, S.L., per tal de donar cobertura i informació a tots els col·legiats. Aquesta corredoria és la que proporciona la pòlissa de responsabilitat civil als col·legiats inclosa en la quota. Els col·legiats acollits a la quota de No Exercent no tenen aquest servei. Per qualsevol dubte podeu contactar amb el Col·legi.

Servei financer
El conveni amb el Banc de Sabadell Atlàntic–Professional BS, ofereix als col·legiats diferents productes financers amb notables avantatges econòmiques i fiscals:

  • Crèdits especials als col·legiats.
  • Assessorament bancari i financer, sense cost.
  • Comptes corrents d'alta rendibilitat, amb targes especials per als col·legiats.
  • Productes d'estalvi i pensió, a curt i llarg termini.
  • Finançaments mitjançant pòlisses de crèdit, préstecs per a primera instal·lació o modernització de la consulta, préstec per a automòbils,
      hipoteques per a la vivenda, leasing per a maquinària...

Contactar amb el Col·legi o amb l'oficina del Banc de Sabadell més propera.

Full informatiu
Els col·legiats reben l'actualitat del Col·legi i tot allò que sigui d'interès per a la professió i els professionals a través de la informació del Full informatiu per correu electrònic, cada quinze dies.

Revista Logopèdia
El CLC edita una revista de periodicitat semestral, amb notícies, ressenyes de llibres, articles, entrevistes... d'interès per a la logopèdia.

Formació
El CLC organitza activitats formatives, fòrums de debat... segons necessitats i expectatives dels professionals de la logopèdia, cursos, xerrades, col·loquis... Amb importants descomptes pels col·legiats.

Biblioteca
El CLC disposa d’un servei de biblioteca amb préstec de llibres i tests d’interès per als col·legiats.

Borsa de treball
Servei per a tots els col·legiats que busquin o vulguin canviar de feina. Totes les ofertes es publiquen al web del Col·legi. Cal registrar-se al web per poder-hi accedir.

Servei de derivació d'usuaris
Cal omplir un qüestionari i autorització professional per derivar usuaris que demanen un professional. Els col·legiats acollits a la quota de No Exercent no tenen el servei derivació d'usuaris.

Convenis altres entitats
El CLC ha signat conveni amb diferents empreses. Podeu trobar tota la informació a l'apartat Avantatges per a col·legiats del web del CLC.

Gestió col·legial
Compulses de documents, certificats.

Servei d'informació professional
Informació sobre convocatòries d'oposicions, cursos, postgraus, seminaris, jornades...

Futur
S'accepten tota mena d'idees per obrir nous serveis col·legials. Podeu adreçar-les a: info@clc.cat.